KALASTUKSEN PÄIVÄ

Kalastuksen Päivä järjestetään vuosittain kesäkuun ensimmäisenä tai toisena lauantaina klo. 9-14 Vaasassa. Tänä vuonna (2020) päätimme peruuttaa markkinat korona-epidemian takia. Kalastuksen Päivä palaa 5. kesäkuuta 2021 Kalarannalle.

Osallistuminen Kalastuksen Päivään edellyttää, että myynti/näyttelypaikka varataan kirjallisesti ilmoittautumislomakkeella, jossa on myös näyttelypaikkojen hinnat. Myynti-/näyttelypaikkojen lukumäärä on rajallinen, joten paikat jaetaan siinä järjestyksessä kuin ilmoittautumislomakkeet saapuvat Österbottens Fiskarförbundiin. Kalastuksen Päivän työryhmä pidättää itsellään oikeuden jakaa paikat siten, että alueen yhtenäisyys taataan.

Alueella saa ensisijaisesti myydä kotimaista kalaa ja muuta kotimaista alkutuotetta. Huomioikaa, että elintarvikkeen myynnistä tai muusta käsittelystä on elintarvikelain mukaisesti tiedotettava valvontaviranomaiselle (Vaasan kaupungin lomake). Näyttelyalueella on järjestäjien toimesta järjestetty kahvin, virvokkeiden ja jäätelön myynti.

Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä kalastajaliiton toimistoon, puh. 050-52702314 tai info(at)fishpoint.net

26.10.2020