Tietoa meistä

Österbottens Fiskarförbund on kalastuselinkeinon virallinen neuvontajärjestö Pohjanmaalla. Fiskarförbundetin työ liittyy kalastukseen elinkeinona, vesialueiden omistukseen, kalastusaluetoimintaan, kalavesien hoitoon, neuvontaan, kehittämiseen ja tiedottamiseen. Fiskarförbundetilla on keskeinen rooli kalastuselinkeinon kehittämisessä ja kotimaisen kalan kulutuksen edistämisessä.

Eteläisen Rannikko-Pohjanmaan kalatalousalue kutsuu ylimääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 6.8 2019

Kokous järjestetään klo. 19.00 Korsnäsin Kuntatalolla, Rantatie 4232, 66200 Korsnäs. Käsitellään sääntömääräiset asiat, sekä hakemus siian alamitan käyttöönottamiseksi. Kokouksen jälkeen pidetään keskustelutilaisuus kalatalousalueen käyttö- ja hoito suunnitelman laatimisesta. Kopio kokouksen tarkistetusta pöytäkirjasta sekä oikaisuvaatimus­ohjeet pidetään nähtävänä Korsnäsin ja Maalahden kuntien ilmoitustauluissa sekä Kaskisten, Närpiön ja Vaasan kaupunkien ilmoitustauluissa 20.8–2.9.2019. Kokouksen esityslista ja liitteet löydät täältä.

Paikalliset kalastusluvat

Haluatko kalastaa verkolla, katiskalla, pikkurysällä tai useammalla vavalla? Sitten tarvitset vesienomistajan luvan. Täältä löydät tietoa pohjanmaalaisten osakaskuntien ja kalastusseurojen myytävistä kalastusluvista.

Olemme tuottaneet digitaalisia karttoja Pohjanmaan vesialueosakaskuntien tai kalastusseurojen alueista. Kartat löydät täältä.