Tietoa meistä

Österbottens Fiskarförbund on kalastuselinkeinon virallinen neuvontajärjestö Pohjanmaalla. Fiskarförbundetin työ liittyy kalastukseen elinkeinona, vesialueiden omistukseen, kalastusaluetoimintaan, kalavesien hoitoon, neuvontaan, kehittämiseen ja tiedottamiseen. Fiskarförbundetilla on keskeinen rooli kalastuselinkeinon kehittämisessä ja kotimaisen kalan kulutuksen edistämisessä.

Kalastuksen Päivä

Kalastuksen päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 8.6. klo 9-14 Vaasan sisäsatamassa. Tapahtumassa pääsee maistelemaan merellisiä makuja sekä tutustumaan paikallisiin kalastajiin sekä kala- ja kalastustuotteisiin. Markkinoilla on mahdollisuus osallistua arvontoihin sekä päästä halutessaan kisaamaan ongintakilpailuissa. Tervetuloa mukaan!

Paikalliset kalastusluvat

Haluatko kalastaa verkolla, katiskalla, pikkurysällä tai useammalla vavalla? Sitten tarvitset vesienomistajan luvan. Täältä löydät tietoa pohjanmaalaisten osakaskuntien ja kalastusseurojen myytävistä kalastusluvista.

Olemme tuottaneet digitaalisia karttoja Pohjanmaan vesialueosakaskuntien tai kalastusseurojen alueista. Kartat löydät täältä.