Tietoa meistä

Österbottens Fiskarförbund on kalastuselinkeinon virallinen neuvontajärjestö Pohjanmaalla. Fiskarförbundetin työ liittyy kalastukseen elinkeinona, vesialueiden omistukseen, kalastusaluetoimintaan, kalavesien hoitoon, neuvontaan, kehittämiseen ja tiedottamiseen. Fiskarförbundetilla on keskeinen rooli kalastuselinkeinon kehittämisessä ja kotimaisen kalan kulutuksen edistämisessä. Lue lisää

Lydätte meidät Vaasan kalarannalta. Täältä löydät henkilökunnan yhteystiedot.

Avustus vahinkoja aiheuttavien harmaahyljeurosten poistamiskuluihin nyt haettavissa

Varsinais-Suomen ELY-keskus on avanut avustushaun kaupalliselle kalastukselle ja kalankasvatukselle rannikolla vahinkoja aiheuttavien halliurosten poistamisesta aiheutuviin kustannuksiin. Täältä löydät tarkemmat tiedot.

Paikalliset kalastusluvat

Haluatko kalastaa verkolla, katiskalla, pikkurysällä tai useammalla vavalla? Siinä tapauksessa tarvitset vesienomistajan luvan. Täältä löydät tietoa pohjanmaalaisten osakaskuntien ja kalastusseurojen myytävistä kalastusluvista.

Olemme tuottaneet digitaalisia karttoja Pohjanmaan vesialueosakaskuntien tai kalastusseurojen alueista. Kartat löydät kalatalousaluiden nettisivustoilta, joihin pääset täältä.